Kodas: 4770168919181

LESYKLĖLĖ RIEŠUTŲ SVIESTUI PAUKŠČIAMS

5,99 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 5,99 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Riešutų sviesto lesyklėlė
    17 cm x 16 cm x 12 cm
    Laukiniai paukščiai gali būti puikūs pagalbininkai sode ir darže, nes padeda apsisaugoti nuo kenkėjų pačiu natūraliausiu būdu. Tam tereikia kelti inkilus ir lesinti paukščius žiemą. Kaip privilioti daugiau paukščių, kad lesyklėlė neliktų apytuštė?
    Ruoškitės iš anksto. Paukščiai dažniausiai būna nepripratę prie naujos lesinimo vietos. Paberkite šiek tiek sėklų dar iš rudens, kad paukščiukai suprastų, jog jie čia yra laukiami. Kai prisimins gerą vietą, atskris pas jus ir žiemą.
    Nuoseklumas. Nustoti lesinti yra blogiau negu visai nepradėti. Nereikia pulti lesinti dideliais kiekiais, nereguliariai – žymiau svarbiau yra tęstinumas. Jei nustojama lesinti, ypač užmiestyje, kur lesyklėlių mažai, paukščiai į tai reaguoja ypač jautriai. Jei išpuola ekstremaliai šaltos naktys, paukščiai gali neišgyventi, nes ne taip greitai jie suras kitą lesyklėlę.
    Lesyklėlės vieta. Netinkama lesyklėlės vieta gali būti svarbiausia priežastis, kodėl paukščiai neatskrenda. Labai svarbu, kad lesinimo vieta nebūtų atvira. Reikia, kad paukšteliai turėtų kur pasislėpti nuo plėšrūnų, pavyzdžiui, paukštvanagių ar kačių. Paukščiai jaučiasi nesaugiai atvirame plote. Parinkdami lesyklėlei vietą, ieškokite ne arčiau lango, o arčiau krūmų ar medžių. Pasibaigus derliaus metui, nenurinkite sode visko, palikite vieną kitą obuoliuką toliau kabėti ant medžio.
    Lesalo įvairovė. Lesalas padės privilioti įvairių paukštelių. Batonas ar duona netinka paukščiams. Tinka įvairios sėklos, grūdai, riešutai, riebalų rutuliukai, lašiniai. Jie pritrauks įvairių rūšių paukščių. Kuo skirtingesnis lesalas – tuo įvairesni paukščiai. Zylutėms patinka saulėgrąžos, riešutai, lašiniai. Kėkštams patinka ir ąžuolo gilės. Mažesniems paukšteliams tinka įvairios sėklos. Jei kabinate lašinius, jie turi būti nerūkyti, nesūdyti. Pasirūpinkite delikatesais, tokiais kaip pyragas paukščiams, kirminais. Lesalas turi būti kokybiškas, nesurūgęs, nesupuvęs.
    Apsauga. Jeigu varnos ar kiti didesni paukščiai per dažnai lankosi jūsų lesyklėlėje, puikiai tiks tinklinis užtvaras – rinkitės lesyklėlę su tinkleliu. Pro tinklelį didieji paukščiai netilps, o mažieji puikiai pralįs.
    Lesyklėlės priežiūra. Lesyklėlę reikia kas porą mėnesių išvalyti — taip užtikrinsite, kad lesalas būtų švarus. Užpusčius sniegui, nepamirškite pravalyti ir lesalo.

    Charakteristikos
    TipasLesyklėlės
    Prekinis ženklasGRANEDA

    Geriausia pirkti viską kartu!

    LESYKLĖLĖ RIEŠUTŲ SVIESTUI PAUKŠČIAMS
    +
    LESYKLĖLĖ RIEŠUTŲ SVIESTUI PAUKŠČIAMS 5,99 € / vnt.
    Komplekto kaina
    11,07 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.