Kodas: 4016739677907

HUNTER ŠVILPUKAS JULA 2-JŲ TONŲ 7x2CM HUNT67790

Taigi jūs norite valdyti savo šunį bet kurioje situacijoje ir priversti jį sugrįžti vienu švilpuku? Tai galima padaryti - su dvigubo tono švilpuku JULA ir, žinoma, šiek tiek tikslingai treniruojant.
Šis šuns švilpukas leidžia leisti du skirtingus tonus skirtingais dažniais. Tai leidžia jums išsikviesti šunį kritiniu atveju, kai jis arba ji nebegirdi jūsų kvietim. Dviejų tonų švilpukas pagamintas iš plastiko, todėl yra maloniai lengvas ir atsparus oro sąlygoms. Jį galima lengvai prisegti prie drabužių segtuku arba pakabinti ant kaklo – taip, kaip jums patogiausia. Galima išgauti du skirtingus švilpuko tonus (4700 Hz, 3100 Hz) Leidžia greitai ir lengvai susisiekti su savo šunimi bet kokioje situacijoje, gali būti reguliuojamai pritvirtinamas prie drabužių su segtuku, kaip jums patogu.

Charakteristikos
Prekinis ženklasHUNTER

Geriausia pirkti viską kartu!

ROYAL CANIN SHN 2KG MINI PUPPY ŠUNIUKAMS
+ +
Komplekto kaina
29,53 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.