Nauja
TASTE OF THE WILD HIGH PRAIRIE SU BIZONIENA IR ELNIENA 2KG ŠUNIMS SAUSAS BEGRŪDIS
Kodas: 0074198612277

TASTE OF THE WILD HIGH PRAIRIE SU BIZONIENA IR ELNIENA 2KG ŠUNIMS SAUSAS BEGRŪDIS

15,89 €/ vnt.
7,95 €/ kg

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 15,89 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    TASTE OF THE WILD High Prairie Canine – begrūdis šunų maistas su bizoniena ir elniena skirtas suaugusiems šunims. Skrudinta bizoniena ir skrudinta elniena suteikia unikalų, išskirtinį skonį, didelis baltymų kiekis TASTE OF THE WILD High Prairie šunų maiste suteikia lengvai pasisavinamą energiją, kurios jiems reikia, kad būtų aktyvūs. Daržovės, ankštiniai augalai ir vaisiai TASTE OF THE WILD High Prairie maisto šunims sudėtyje- tai antioksidantai, kurie padeda išlaikyti gerą augintinių sveikatą.

    Ganyklose užauginta, skrudinta bizona ir skrudinti elnia suteikia lengvai virškinamus baltymus su skrudintu skoniu, kurio geis jūsų šuo.
    Probiotikai – 80 milijonų gyvų, aktyvių kultūrų, kurios padeda palaikyti sveiką virškinimo ir imuninę sistemas.
    Subalansuotas Omega-6 ir Omega-3 riebalų rūgščių kiekis palaiko sveiką odą ir blizgantį kailį.
    Idealiai tinka suaugusiems šunims – šis receptas yra specialiai sukurtas siekiant aprūpinti visaverte mityba.
    Džiovintos trūkažolių cikorijos šaknys – prebiotinių skaidulų šaltinis naudingas bakterijoms virškinimo sistemoje.
    Antioksidantai – daržovės, ankštiniai augalai ir vaisiai, įskaitant saldžias bulves, žirnius, pomidorus, mėlynes ir avietes, teikia maistines medžiagas, kurios padeda palaikyti bendrą jūsų šuns gerovę, o garantuotas cinko, seleno ir vitamino E kiekis palaiko imuninę sistemą.

    Rekomendacinės TASTE OF THE WILD High Prairie Canine paros šėrimo normos:

    Šuns svoris (kg) 1kg 2,25kg 4,5kg 9kg 13,5kg 18kg 27kg 36kg 45kg 57kg 68kg 79kg

    Kiekis (g) 33g 50g 75g 150g 200g 233g 300g 375g 433g 500g 575g 650g

    Tai yra tik orientacinės normos, faktinės šėrimo normos priklauso nuo jūsų šunio amžiaus, aktyvumo ir kitų individualių savybių. Stebėkite savo šunio svorį ir jei reikia, pakoreguokite maitinimo normą. Maistą šuniui keiskite palaipsniui. Visą laiką šuniui turi būti pasiekiamas šviežias vanduo.

    Taste ot the Wild pagaminta Diamond Pet Foods, JAV.

    Sudėtis
    Bizoniena (12%), elnienos miltai, vištienos miltai, saldžiosios bulvės, žirniai, bulvės, rapsų aliejus, kiaušinių produktai, jautiena, kepta elniena (4%), pomidorų minkštimas, bulvių baltymai, žirnių baltymai, vandenynų žuvų miltai, mineralai, džiovinta cikorijos šaknis, pomidorai, mėlynės, avietės, jukos (yucca schidigera) ekstraktas.

    Priedai (per kg)
    Vitaminai: vitaminas A (3a672a) – 10000 IU/kg vitaminas D3 (E671) – 750 IU/kg, vitaminas E (3a700) – 150 IU/kg Mikroelementai: geležies chelatas iš aminorūgščių hidrato 60mg/kg vario chelatas iš aminorūgščių hidrato 7,0mg/kg geležies sulfato monohidratas 60mg/kg vario sulfato pentahidratas 7,0mg/kg kalio jodidas 1,5mg/kg mangano chelatas iš aminorūgščių hidrato 14mg/kg mangano oksidas 14mg/kg mangano sulfatas 14mg/kg cinko chelatas iš aminorūgščių hidrato 75mg/kg cinko sulfatas 75mg/kg natrio selenitas 0,3mg/kg Amino rūgštys: taurinas 0,1%. Jusliniai priedai: natūralūs kvapieji junginiai.

    Analitinės sudedamosios dalys
    Baltymai 32%, riebalų kiekis 18%, žalia ląsteliena 3,0%, žali pelenai 9,2%.

    Charakteristikos
    TipasSausas maistas
    Prekinis ženklasTASTE OF THE WILD
    Pakuotė2 kg

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.