Kodas: 4779039310485

RAFUS ŠALDYTAS MAISTAS KALAKUTIENA 500G

RAFUS produkciją rasite TIK fizinėse "Žalios stotelės" parduotuvėse:

  • Molėtų g. 13 D.Riešė, Vilniaus raj.
  • J. Petruičio g. 1, Kaunas
  • H.Manto g. 90-1, Klaipėda


Šio natūralaus, šaldyto produkto 100 % sudėties sudaro kalakutiena.

Geras pasirinkimas, kai ieškot lengviau virškinamos mėsos.

Kalakutiena ir jos subproduktai - 100 %.

Sudėtis: kalakutų skrandukai, kalakutienos faršas, kalakutų kaulai.

SVARBU: maiste gali pasitaikyti smulkių kaulų.

Analitinės sudedamosios dalys: drėgmės – 67,5 %, žalių baltymų – 16,3 %, žalių aliejų ir riebalų – 14,1 %, žalių pelenų – 2,1 %.

Produktas skirtas gyvūnams. Laikyti atskirai nuo maisto. Panaudojus šį produktą, nusiplauti rankas ir nuvalyti įrankius, reikmenis ir paviršius. Atidarius pakuotę būtina laikyti šaldytuve ir suvartoti ėdalą per 24 val.

Jei šuns virškinimo sistema jautri, pereinant nuo sauso maisto prie žalios mėsos, rekomenduojame papildomai duoti maisto papildus Canigest.

Daugiau informacijos straipsnyje.


Charakteristikos
TipasŠaldytas maistas
Prekinis ženklasRAFUS
Pakuotė0,5 kg
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.