Kodas: 4820000115933

DANTŲ PASTA JEE 100ML NUO ĖDUONIES ADPJ125H

1,78 €/ vnt.
14,24 €/ l

Būklė: Yra sandėlyje

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 1,78 €

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

Dantų pasta JEE nuo ėduonies

Efektyviai valo dantų apnašas. Natrio monofluorofosfato ir multimineralų komplekso derinys stiprina emalį ir saugo nuo ėduonies. Malonaus skonio, gaivina burnos kvapą. Sudėtyje yra monofluorofosfato. Fluoridų masės dalis: 0,135% (1350 ppm). Tinka visai šeimai.

NAUDOJIMO BŪDAS: nedidelį kiekį (žirnio dydžio) dantų pastos išspauskite ant dantų šepetėlio, valykite dantis 2 - 3 minutes. Išskalaukite burną vandeniu. Rekomenduojama valytis dantis 2 kartus per dieną. Vaikams iki 6 metų naudoti žirnio dydžio kiekį ir stebėti, kad nenurytų.

Jeigu naudojate produktus, kurių sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su odontologu arba šeimos gydytoju. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Naudoti pagal paskirtį.

Laikyti +5°C - +25°C temperatūroje.

Geriausia naudoti iki pabaigos: nurodyta ant pakuotės.

125ml

Kilmės šalis: Ukraina

Atsakingas asmuo: SIA „Kosmolats“ Latvija, Riga, Lizuma 5 L, Tel: 67205500

Charakteristikos
Prekinis ženklasJEE
Pakuotė0,1 l

Geriausia pirkti viską kartu!

DANTŲ PASTA JEE 100ML NUO ĖDUONIES ADPJ125H
+ +
Komplekto kaina
14,91 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.