Kodas: 4820000114349

DANTŲ PASTA VAIKAMS JEE 50ML ALPHABET AVIETĖ ADPJV50A

1,29 €/ vnt.
25,80 €/ l

Būklė: Yra sandėlyje

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 1,29 €

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

Dantų pasta vaikams JEE Abėcėlė Aviečiu kvapo

Aviečių skonio su bioaktyviu kalciu. Ant pakuotės - anglų kalbos pamokėlė.

Dantų pasta gali užtikrinti visapusišką burnos priežiūrą ir vaikų dantų apsaugą. Sudėtyje yra fluoro. Fluoridų masės dalis: 0,05% (500 ppm).

NAUDOJIMO BŪDAS: nedidelį kiekį (žirnio dydžio) dantų pastos išspauskite ant dantų šepetėlio, valykite dantis 2 - 3 minutes. Išskalaukite burną vandeniu. Nenurykite. Rekomenduojama valytis dantis 2 kartus per dieną. Vaikai iki 7 metų amžiaus turi valyti dantis prižiūrimi suaugusių.

Laikyti +5°C - +25°C temperatūroje.

Geriausia naudoti iki pabaigos: nurodyta ant pakuotės.

50ml

Kilmės šalis: Ukraina

Charakteristikos
Prekinis ženklasJEE

Geriausia pirkti viską kartu!

DANTŲ PASTA VAIKAMS JEE 50ML ALPHABET AVIETĖ ADPJV50A
+ +
Komplekto kaina
10,01 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.