-20%
TIKRA DETOX ARBATOS MIŠINYS 65G
Kodas: 0000011605201

TIKRA DETOX ARBATOS MIŠINYS 65G

11,90 € 9,52 €/ vnt.
146,46 €/ kg

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 9,52 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Su žolininkų ir dietologų pagalba, sukurta koncentruota detox arbata. Žolelių ir naudingųjų augalų mišinys. Tai kruopščiai atrinktos efektyviausios žolelės ir auglai. Jie susmulkinti taip, kad į paruoštą detox arbatą išsiskirtų kuo daugiau naudingųjų savybių.

    - Paprastoji garšva (Aegopodium Podagraria)

    - jaunojo beržo lapai

    - kiaulpienių žiedai

    - kiaulpieniu lapai

    - imbiero šaknis

    - dažinė ciberžolė ((Curcuma longa)

    - ceilono cinamonas

    - acerola vyšnios

    - paprastasis margainis

    - džiovinti bananai Ši Detox arbata gausi augalų tokių kaip: paprastoji garšva (Aegopodium podagraria) savo lapuose turi daug kalcio, kalio, geležies, citrinos ir obuolių rūgščių, mineralinių druskų.

    Liaudies ir tradicinė medicina sako, kad garšva pasižymi artritą gydančiomis, šlapimo pūslės, žarnyno sutrikimus šalinančiomis, šlapimą varančiomis bei kraujo spaudimą mažinančiomis savybėmis. Taip pat teigiama, kad garšva valo kraują, padeda organizmui atsikratyti šlakų.

    Paprastasis margainis - įprastai vartojamas kaip natūrali priemonė gerai kepenų veiklai palaikyti, neutralizuoti toksinus ir virusus. Padeda kepenims efektyviau regeneruotis.

    Paprastosios kiaulpienės lapai ir žiedai - kiaulpienių arbatų antpilai vartojami nuo seno, norint pagreitinti tulžies išsiskyrimą, suaktyvinti kepenų ir kasos fermentų veiklą

    Žolininkai rekomenduoja vartoti kiaulpienių arbatą norint paskatinti druskų ir vandens išsiskyrimą per inkstus. Norint sureguliuoti skrandžio veiklą.

    Jauno beržo lapai - Antpilai iš beržo lapų vartojami norint sumažinti cholesterolio kiekį organizme, pašalinti druskas, stiprinti ir detoksikuoti organizmą. Taip pat norint pagerinti virškinimą. Žolininkai teigia, kad beržo lapų arbata suaktyvina inkstų veiklą, skatina šlapimo išsiskyrimą.

    Dažinė ciberžolė - tai imbierinių šeimos ciberžolių genties augalas. Nuo seno rytų kultūrose ciberžolė vertinama kaip pagalba virškinimo sistemai ir gerai kepenų funkcijai palaikyti. Tulžies darbui aktyvinti.

    Acerola vyšnia (Kraštuotoji malpigija) pasižymi dideliu natūralaus vitamino C kiekiu. 100g Acerolos vitamino C kiekis sudaro iki 1700mg. Rekomenduojama C vitamino paros norma suaugusiam yra 80 mg, taigi per dieną pakaktų 5-6 g acerolos, kad gauti visą vitamino C normą.

    Imbieras - nuo seno žinomas ir vartojamas norint stiprinti imunitetą. Imbiere esantis ( Gingerolis ) antioksidantas, turi stiprų priešuždegiminį ir antioksidacinį poveikį.

    Sudedamosios dalys: maltos margainio sėklos, garšva (Aegopodium podagraria), jauno beržo lapai, kiaulpienių lapai, kiaulpienių žiedai, imbieras, Acerola vyšnia (Kraštuotoji malpigija) vitaminas C, ciberžolė, cinamonas, bananai.

    Paruošimas ir vartojimas: vieną arbatinį šaukštelį detox arbatos mišinio užpilkite 200 ml neverdančiu vandeniu ( 80c - 90c ). Išmaišykite ir palikite 3-5 min. Gerkite per dieną po vieną puodelį .

    Kiekis : 65g / 21 porcija.

    Pagaminta : Lietuvoje

    Kategorija : super maistas, detox

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasTIKRA
    Pakuotė0,065 kg

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.