Kodas: 4078500057622

GARDENA LIETINTUVAS ECOLINE

29,99 € 22,49 €/ vnt.

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 22,49 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Tolygiam vejų laistymui. Plastikines dalis dabar sudaro daugiau kaip 65 % perdirbtų medžiagų.
    GARDENA „EcoLine“ svyruojantis purkštuvas tinka 90–220 m² ploto kvadratinėms vejoms ir aptvarams. Žolė palaistoma lygiai ir tiksliai, be jokių vandens sankaupų. Gaminant naudojamas plastikas, kurio daugiau kaip 65 proc. sudaro perdirbtos buitinės atliekos. Kai vasarą karšta, veja laistoma tvariai. Daugiau kaip 25 proc. purkštuvo aliumininių vamzdžių sudaro perdirbtos medžiagos. Purkštuvo elementai yra pagaminti iš metalo lydinio, todėl gaminys yra patvarus, tvirtas ir atrodo stilingai. Purkštuvą padėkite ant vejos, žarną prijunkite prie vandens čiaupo ir paleiskite vandenį. Purkštuvo srovės spindulį galite lengvai reguliuoti nuo 7 iki 17 metrų. Kvadratinis purkštuvas „EcoLine“ gali laistyti iki 13 metrų atstumu. Juo palaistysite ir gėlių aptvarėlius, ir visą veją. Purkštuvas yra apsaugotas nuo UV spindulių ir šalčio, todėl jį galima lauke laikyti ištisus metus. Gaminio patvarumą užtikrina ir išmani, greitai naudojama valymo sistema: integruotas išimamas filtras neleidžia nešvarumams užkimšti purkštuvo. Filtrą galite patogiai išimti ir tiesiog nuplauti po tekančiu vandeniu. Jeigu ant antgalio susikaupė kalkių, skylutes greitai išvalysite pridėta valymo adata. „EcoLine“ serijos svyruojantis purkštuvas pagamintas Vokietijoje. GARDENA šiam gaminiui suteikia 5 metų gamintojo garantiją. Natūralus pasirinkimas sodininkaujantiems su meile. „ReTh!nk“ – naujoji „EcoLine“ serija. Tvariai pagaminta. Estetiškai suprojektuota. Patvariai sukonstruota.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasGARDENA
    Garantija

    Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.