TIK INTERNETU
KARCHER LAISTYMO ANTGALIS SU KOTU
Kodas: 4039784521261

KARCHER LAISTYMO ANTGALIS SU KOTU

32,49 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

Ergonomiškas Kärcher purškimo pistoletas Plus sujungia puikias detales ir patogumą. Skirtas universaliam naudojimui sode. Purškimo pistoletas Plus yra idealus mažu ir vidutinio dydžio plotų ir sodų laistymui. Taip pat yra idealus kabantiems vazonams. Tobulas elegancijos, pirmą klasę atitinkančių funkcijų ir puikaus ergonomiško dizaino derinys daro purškimo pistoletą Kärcher Plus puikiai tinkančiu lengvam laistymui ir ilgiau trunkančioms laistymo užduotims. Trumpai: idealus sprendimas įvairiam naudojimui sode. Pastaba: Kärcher purškimo antgaliai ir pistoletai yra suderinami su visomis esamomis click sistemomis. Savybės: kintamas purškimo galvutės kampas (180 °), patogus srauto valdymas viena ranka (įskaitant Įjungti / Išjungti funkcijas), patogiai sandėliuojamas ant atviro kablio, tvirta medžiaga ir 6 purškimo režimai. Techniniai duomenys
Svoris (kg) 0,4
Svoris (su pakuote) (kg) 0,4
Matmenys (I x P x A) (mm) 850 x 150 x 66
Įranga
Kūgio formos antgalis
Dulksna
Horizontali plokščia srovė
Taškinė srovė
Dušas
Vertikali plokščia srovė.

Charakteristikos
Prekinis ženklasKARCHER
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.