-25%
GARDENA PURKŠTUVAS 5L AKUMULIATORINIS
Kodas: 4078500052481

GARDENA PURKŠTUVAS 5L AKUMULIATORINIS

89,99 € 67,49 €/ vnt.

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 67,49 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Akumuliatoriumi valdomas slėginis purkštuvas patogiai augalų priežiūrai
    GARDENA slėginis purkštuvas 5 l „EasyPump“ idealiai tinka augalams ir krūmams purkšti. Maitinamas integruotu ličio jonų akumuliatoriumi, kad būtų galima purkšti be papildomo pumpavimo, nes konteineryje susidaro nuolatatinis ir pastovus slėgis. Kad būtų lengviau užpildyti, išmatuoti ir ištuštinti 5 litrų talpos indą, naudojama antroji anga su integruotu matavimo dangteliu, kurį rasite ant indo. Ergonomiška antroji rankena palengvina naudojimąsi ir leidžia po darbo apvynioti žarną, kad sutaupytumėte vietos. Papildomą patogumą naudojimo metu suteikia paminkštinti nešiojimo dirželiai, teleskopinis prailginimas, kampinis purkštukas, papildomas plokščias purkštukas ir ergonomiška siurblio bei prailgintuvo rankena. Skaidrios dozatoriaus juostos dėka visada matote esamą užpildymo lygį. Naudodami pesticidus ir laistydami augalus, turite šias galimybes: stiprios srovės purškimas, dulksnos purškimas ir plokščios srovės purškimas, kad būtų galima tiksliai panaudoti siaurose vietose. Galite dirbti net ilgą laiką: slėginio purkštuvo baterija visu galingumu tarnauja iki 2 valandų. 5 l „EasyPump“ slėginio purkštuvo komplekte taip pat yra ir įdomių receptų, kaip pasigaminti ekologiškų mišinių. Taip pat pridedamas nailono filtras, skirtas naminiams augalų priežiūros mišiniams.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasGARDENA
    Garantija

    Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.