TIK INTERNETU
KARCHER AUKŠTO SLĖGIO PLOVYKLA K 3 POWER CONTROL CAR
Kodas: 4054278821726

KARCHER AUKŠTO SLĖGIO PLOVYKLA K 3 POWER CONTROL CAR

174,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Dėl mobiliojoje aplikacijoje „Kärcher Home & Garden“ integruoto konsultanto, K3 Power Control aukšto slėgio įrenginys leidžia pasiekti geriausius valymo rezutatus – tai leidžia įrenginio naudotojui pasijusti valymo ekspertu. Aplikacijoje pateikiama išsami informacija apie įrenginį bei greita prieiga į „Kärcher Service“ tinklapį. Tinkamą slėgio lygį naudojimui galima nustatyti tiesiai ant purškimo antgalio ir patikrinti purškimo pistoleto G 120 Q Power Control ekrane – siekiant maksimalaus valdymo ir tinkamiausio slėgio kiekvienam paviršiui. Ploviklį galima greitai, paprastai ir patogiai supilti į integruotą ploviklio talpą. Kärcher K 3 Power Control turi ištraukiamą teleskopinę rankeną patogiam transportavimui ir sandėliavimui. Įrenginiui stabilumo suteikia daugiafunkcis stovas su priedų ir kabelių laikikliais bei Kärcher Quick Connect sistema. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip antroji rankena nešiojimui, todėl prietaisą esant poreikiui labai lengva užkelti ant lentynos arba pakrauti į automobilio bagažinę. Automobilio priežiūros rinkinyje yra plovimo šepetys kurio dėka gaminamos gerai sukimbančios putos maksimaliai pašalinančios purvą, taip pat 500 ml automobilio šampūno. Techniniai duomenys:
Įtampa (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60,
Slėgis (bar/MPa) 20 - max. 120 / 2 - max. 12,
Vandens srautas (l/h) max. 380,
Našumas (m²/h) 25,
Tiekiamo vandens temperatūra (°C) max. 40,
Galia (kW) 1,6,
Maitinimo laidas (m) 5,
Svoris (be priedų) (kg) 4,4,
Svoris (su pakuote) (kg) 7,4,
Matmenys (I x P x A) (mm) 297 x 280 x 677,
Įranga:
Rinkinys automobiliui: Plovimo šepetys, putų antgalis, automobilinis šampūnas 0,5 l,
Aukšto slėgio purškimo pistoletas: G 120 Q Power Control,
Vario Power reguliuojamas purškimo antgalis,
Rotacinis antgalis,
Aukšto slėgio žarna: 7 m,
Greita jungtis ant įrenginio šono,
Valymo priemonės panaudojimas per: Talpa,
Nuimama valymo priemonės talpa,
Su integruotu vandens filtru,
Sodo žarnos jungtis 3/4"

Charakteristikos
Prekinis ženklasKARCHER
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

KARCHER AUKŠTO SLĖGIO PLOVYKLA K 3 POWER CONTROL CAR
+ + +
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.