TIK INTERNETU
KARCHER AUKŠTO SLĖGIO PLOVYKLA K 3 POWER CONTROL HOME
Kodas: 4054278786575

KARCHER AUKŠTO SLĖGIO PLOVYKLA K 3 POWER CONTROL HOME

195,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 10-15 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Dėl aplikacijoje "Home & Garden" integruoto konsultanto išmaniajame įrenginyje, kuris susiejamas K3 Power Control aukšto slėgio įrenginiu, įrenginio vartotojas gali pasiekti geriausių valymo rezultatų - ir tapti tikru valymo ekspertu. Aplikacija suteikia visapusišką aptarnavimą vartotojui - įskaitant ir suteikiamą informaciją įrenginyje, bei nuorodą į Karcher service portalą. Tinkamas slėgio lygis gali būti nustatomas aplikacijoje, ar ant purškimo ieties bei patikrinamas G 120 Q Power Control purkštuvo ekrane. Valymo priemones lengva pakeisti dėl integruotos talpos.Karcher K3 Power Control taip pat daro įspūdį teleskopinės rankenos, kurios pagalba lengva įrenginį transportuoti ir laikyti jus patogioje vietoje.Įrenginiui stabilumo suteikia disfunkcinis stovas su priedų ir kabelių laikikliais bei Karcher Quick Conect sistema. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip antroji rankena nešiojimui, todėl prietaisą esant poreikiui, labai lengva užkelti ant lentynos arba įdėti į automobilio bagažinę. Komplekte kartu su "Home Kit"namų priežiūros rinkiniu kurį sudaro paviršių valymo priemonė T 1 paviršių valiklis ir 500 mililitrų "Patio & Deck talpos valiklis skirtas terasoms ir balkonams valyti. Techniniai duomenys:
Įtampa (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60,
Slėgis (bar/MPa) 20 - max. 120 / 2 - max. 12,
Vandens srautas (l/h) max. 380,
Našumas (m²/h) 25,
Tiekiamo vandens temperatūra (°C) max. 40,
Galia (kW) 1,6,
Maitinimo laidas (m) 5,
Svoris (be priedų) (kg) 4,4,
Svoris (su pakuote) (kg) 7,6,
Matmenys (I x P x A) (mm) 297 x 280 x 677,
Įranga:
Rinkinys namams: T 1 skirtu paviršių plovimui ir Patio & Deck valymo priemonėmis,
Aukšto slėgio purškimo pistoletas: G 120 Q Power Control,
Vario Power reguliuojamas purškimo antgalis,
Rotacinis antgalis,
Aukšto slėgio žarna: 7 m,
Greita jungtis ant įrenginio šono,
Valymo priemonės panaudojimas per: Talpa,
Nuimama valymo priemonės talpa,
Su integruotu vandens filtru,
Sodo žarnos jungtis 3/4"

Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.