Kodas: 407850003312

GARDENA BARSTYTUVAS 1,8L 00431-20

32,99 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 24,74 € (-25 %)

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus

    Darbinio ploto pajėgumas:
    100 m²

    Barstymo plotis:
    4 m

    Konteinerio talpa:
    1.8 l
    Rankiniu barstytuvu galima barstyti įvairaus stambumo medžiagas (trąšas, sėklas, granules, smėlį ir kelių druską). Todėl barstytuvą galima naudoti visus metus – tiek vasarą, tiek žiemą. Rankinis barstytuvas lengvai valdomas rankena. Sukimosi greitis reguliuoja barstymo spindulį. Neapvirs, neužsikimš. Laisvai judantis barstymo diskas užtikrina optimalų funkcionalumą ir tolygiai paskirsto barstomą medžiagą. Barstymo spindulys yra nuo 1 iki 4 metrų (r= 0,5–2 m).

    Charakteristikos
    SpalvaMėlyna
    Prekinis ženklasGARDENA
    Garantija

    Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    GARDENA BARSTYTUVAS 1,8L 00431-20
    + + +
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.