TIK INTERNETU
GARDENA AKUMULIATORINIS GYVATVORIŲ ŽIRKLĖS EASYCUT 40/18V P4A PARUOŠTAS NAUDOJIMUI RINKINYS
Kodas: 4078500061841

GARDENA AKUMULIATORINIS GYVATVORIŲ ŽIRKLĖS EASYCUT 40/18V P4A PARUOŠTAS NAUDOJIMUI RINKINYS

125,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Galite apkarpyti savo mažas ir vidutinio dydžio gyvatvores suteikdami joms idealią formą, naudodami ypač lengvų ir patogių akumuliatorinių gyvatvorių žirklių EasyCut 40/18V P4A rinkinį iš GARDENA. Mažas, tik 2,3 kg svoris su akumuliatoriumi palengvina pjovimą. ErgoTec rankena su integruotu jungikliu užtikrina, kad gyvatvorių žirklės ergonomiškai ir saugiai tilptų jūsų rankose, kad ir kurioje padėtyje jas naudotumėte. Ašmenų ilgis yra 40 cm. Dėl lazeriu pjaustytų, šlifuotų peilių galite atlikti galingus, tikslius ir greitus pjūvius be didelių pastangų ir be pertrūkių. Pjaunant arti žemės arba išilgai sienų, gyvatvorių žirklių peiliai yra apsaugoti ašmenų gale esančia antgalio apsauga. Rankenoje integruoto LED ekrano pagalba visada matysite akumuliatoriaus įkrovimo būseną. Visiškai įkrautas gali pjauti apie 70 minučių su 2,0 Ah akumuliatoriumi, kuris yra komplekte. GARDENA akumuliatorinės gyvatvorių žirklės EasyCut 40/18V P4A parduodamos kaip paruoštas naudojimui rinkinys su įkrovikliu ir 18 V POWER FOR ALL baterija, kuri greitai įkraunama. POWER FOR ALL aljansas vienija didžiuosius gamintojus, kurių baterijos tinkamos naudoti tarpusavyje daugelyje sodo ir namų įrenginių. Tai taupo pinigus ir užtikrina lankstumą! Po paprastos registracijos internetu GARDENA akuliatorinėms gyvatvorių žirklėms suteikiama trejų metų gamintojo garantija. Aistra sodui su GARDENA. VIENA baterija visoms jūsų sodo užduotims. Akumuliatorių techniniai duomenys
Baterijos įtampa
18 V
Baterijos talpa
2.0 Ah
Baterijos veikimo laikas (laisva eiga) aktyvavus savE funkciją
70 min
Veikimo laikas
70 min
Gaminio matmenys
Baterijos įtampa
18 V
Standartinė įranga
Akumuliatorių skaičius komplekte
1
Pjovimo ašmenų ilgis
40 cm
Tarpas tarp dantų
16 mm
Bendrieji matmenys
Svoris su akumuliatoriumi
2.0 kg

Charakteristikos
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.