Kodas: 6952909067360

GREENWORKS GYVATVORIŲ ŽIRKLĖS G24SHTK2

115,00 €/ vnt.

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 92,00 € (-20 %)

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Kompaktiškos akumuliatorinės žolės ir krūmų žirklės „du viename“

    Greenworks G24SHT – tai universalus ir lengvas 24V sodo žirklių komplektas, į kurį įeina žolei ir krūmams skirti ašmenų priedai. Žirklės, varomos pažangiu 24V ličio jonų akumuliatoriumi, užtikrina didelį našumą ir ilgą veikimo laiką nepaisant itin kompaktiško dydžio. Patogumą garantuoja tai, kad nėra kliūvančių elektros laidų. Tiesiog įdėkite akumuliatorių ir kirpkite.

    Sodo žirklių komplektas puikiai tinka dekoratyvinių medžių ir gyvatvorių arba pakraščių aplink terasą ar gėlynus karpymui. Dėl greito keitimo sistemos keičiant vienus ašmenis kitais bei išskirtinio, iki 150 min., veikimo laiko (4 Ah akumuliatorius), G24SHT gali atlikti beveik visus darbus vienu pakeitimu.

    Žolės ir krūmų žirklės „du viename“

    Žirklių priedas turi 20 cm dvigubus abipusius ašmenis, kurie puikiai tinka dekoratyvinių sodo medžių formavimui. Jei reikia nukirpti žolę aplink gėlynus ir terasą, tiesiog uždėkite žolei tinkamus ašmenis, kurių kirpimo plotis – 12 cm.

    Dvejopo veikimo ašmenys

    G24SHT žirklės turi dvejopo veikimo ašmenis, kaskart užtikrinančius tvarkingą kirpimą. Krūmams skirtas priedas pasižymi papildomu privalumu – ašmenų galiukų apsauga, puikiai tinkančia dirbant prie sienų ar tvorų, kad nebūtų sugadinti ašmenys.

    24 V grupės dalis

    Greenworks G24SHT žolės ir krūmų žirklės užtikrina visišką patogumą, nes nenaudojamas benzinas ar elektros laidai, kuriais reikėtų rūpintis. Vietoje to tiesiog įdėkite pažangųjį 24V akumuliatorių – ir štai jūs pasiruošę darbui. Akumuliatorių, kuris yra Greenworks 24V grupės dalis, galima naudoti įvairiems įrankiams: vejapjovėms, gyvatvorių žirklėms, grandininiams pjūklams ir netgi akumuliatoriniams darbo įrankiams.


    Privalumai

    • Kompaktiškos ir lengvos
    • Funkcija „du viename“ – žolės ir krūmų žirklės
    • Galima papildomai įsigyti ilginimo rankeną
    • Jokių išmetamųjų teršalų
    • Veikia tyliai ir silpnai vibruodamos
    • Jokio kuro ar laidų, kuriais reikėtų rūpintis
    • Keičiamo akumuliatoriaus sistema – 1 akumuliatorius, daug pritaikymo būdų
    • Suteikiama visapusiška 3 metų garantija

    Techninės savybės:

    Nominali įtampa - 24V
    Variklio tipas - Su šepetėliais
    Darbo laikas su (2Ah) akumuliatoriumi - < 75 min.
    Darbo laikas su (4Ah) akumuliatoriumi - < 150 min.
    Genėjimo ašmenų ilgis - 20 cm
    Genėjimo ašmenų plotis - 120 mm
    Tarpas tarp dantų - 8 mm
    Genėja šakas iki - 8 mm skersmens
    Sūkių skaičius, min -1 - 2400

    Komplektas su 1x2Ah akumuliatoriumi ir krovikliu.
    Charakteristikos
    Prekinis ženklasGREENWORKS
    Garantija

    Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.