TIK INTERNETU
GREENWORKS VEJAPJOVĖ 46CM GD24X2LM46SP BE AKUMULIATORIAUS
Kodas: 6952909062419

GREENWORKS VEJAPJOVĖ 46CM GD24X2LM46SP BE AKUMULIATORIAUS

389,99 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Galinga 46 cm savaeigė akumuliatorinė vejapjovė su dvigubu akumuliatoriumi

Greenworks GD24X2LM46SP – tai savaeigė vejapjovė, turinti daugybę funkcijų. Pjovimo plotis – 46 cm, ji skirta vidutinio dydžio ir didelėms vejoms. Prietaisas, varomas pažangia dvigubo akumuliatoriaus sistema, užtikrina 48V našumą naudojant du 24V akumuliatorius, kurie, būdami 24V grupės dalimi, gali būti naudojami visuose kituose įrankiuose, siekiant visiško lankstumo ir patogumo.

Prietaise su tvirtu, 46 cm metaliniu pjovimo korpusu, galite pasirinkti pjovimo alternatyvas – surinkimą, šoninį išmetimą ar mulčiavimą. Atsižvelgiant į sąlygas, centrine aukščio koregavimo svirtimi galima viena ranka padidinti arba sumažinti pjovimo aukštį.

Daug pjovimo alternatyvų visiems vejos tipams

• Surinkimas – idealiai švariam užbaigimui. Nupjauta veja surenkama į didelį, lengvą, 55l tūrio surinkimo maišą.
• Šoninis išmetimas – ilgoms vejos zonoms, pavyzdžiui, plotams, pievelėms, arba pjaunant takus, veja išmetama pjovimo korpuso šone, pro specialų išmetimo lataką.
• Mulčiavimas – švarus užbaigimas, kai niekuomet nereikia ištuštinti žolės rinktuvo. Žolė cirkuliuoja pjovimo plokšmėje dėl mulčiavimo priedo, esančio surinkimo latake, kur ji susmulkinama mažais gabalėliais prieš išmetant prie žolės šaknų, kad suirtų ir patręštų jūsų veją.

Dvigubo akumuliatoriaus inovacija

Naujausia Greenworks inovacija leidžia nuosekliuoju būdu sujungtiems dviem 24V akumuliatoriams tiekti energiją 48V varikliui. Privalumai – papildoma vejos pjovimo galia naudojant kompaktiškus 24V akumuliatorius, kuriuos galima naudoti su visais 24V grupės įrankiais: nešiojamomis žoliapjovėmis vejapjovėmis, gyvatvorių žirklėmis, grandininiais pjūklais ir netgi elektriniais įrankiais. Pažangus bešepetėlinis variklis užtikrina didžiausią efektyvumą, pailgindamas veikimo laiką ir padidindamas našumą.

Patogumas

Kad žolės pjovimas būtų dar paprastesnis, GD24X2LM46SP vejapjovė yra savaeigė. Prietaisas važiuoja į priekį pageidaujamu greičiu tiesiog spaudžiant svirtį ir puikiai tinka dideliuose sklypuose arba vejose su nuolydžiu.

Privalumai

• Daugiafunkcė 46 cm savaeigė akumuliatorinė vejapjovė
• Inovatyvi dviguba akumuliatoriaus sistema – visi 24V privalumai, visa 48V galia
• Benzininio prietaiso našumas
• Jokių išmetamųjų teršalų
• Veikia tyliai ir silpnai vibruodama
• Jokio kuro ar laidų, kuriais reikėtų rūpintis
• Mažesnės veikimo ir priežiūros išlaidos lyginant su benzininiais ekvivalentais
• Keičiamo akumuliatoriaus sistema – 1 akumuliatorius, daug pritaikymo būdų
• Suteikiama visapusiška 3 metų garantija

Techninės savybės:

Nominali įtampa - 48V (2X24V)
Variklio tipas - Bešepetėlis
Pjovimo plotis - 46 cm
Svoris - 29 kg
Korpuso medžiaga - Plienas
Žolė surenkama - Taip
Pjovimo aukštis - 25-80 mm
Pjovimo aukščio reguliavimas - 7 pakopų
Sulankstoma rankena - Taip
Pjovimo greitis - 0,5-1,5 m/s
Surinkimo krepšys - 55 L

Be akumuliatoriaus ir kroviklio.

Charakteristikos
Prekinis ženklasGREENWORKS
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.