TIK INTERNETU
VEJAPJOVĖ AKUMULIATORINĖ TEXAS RAZOR 4220TR-LI
Kodas: 0000000476881

VEJAPJOVĖ AKUMULIATORINĖ TEXAS RAZOR 4220TR-LI

509,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Gamintojas
TEXAS
Variklio tipas
Akumuliatorinis bešepetėlinis
Pjovimo plotis
0.42 m
Pjovimo aukštis
28 - 75 mm
Pjovimo aukščio reguliavimas
Centrinis
Eigos sistema
Savaeigė
Surinktuvo talpa
45 L
Pjovimo metodai
Surinkimas / mulčiavimas / galinis išmetimas
Papildoma informacija
Su baterija ir įkrovikliu
Baterijos tipas
Ličio jonų
Baterijos įtampa
40 V
Baterijos talpa
2.5 Ah
Ratų dydis, priekiniai/galiniai
152.4 mm/ 177.8 mm
Ratlankio medžiaga
Plastikas
Pjovimo agregato medžiaga
Plienas
Svoris
22 kg. Savaeigė akumuliatorinė vejapjovė Texas 4220TR-Li pasižymi mažesniu triukšmu bei vibracijos lygiu ir idealiai tinka vejoms iki 200 m2.

42 cm pjovimo pločio vejapjovė turi 45 litrų žolės surinkimo dėžę ir 6 žingsnių pjovimo aukščio reguliavimo sistemą, kurios ribos svyruoja nuo 28 iki 75 mm.

Texas 4220TR-Li sveria mažiau nei panašus benzininis modelis, todėl ja lengviau manevruoti tarp medžių, krūmų, gėlynų ar kitų kliūčių.
Akumuliatorinę vejapjovę paprasta paleisti, tereikia paspausti mygtuką ir suaktyvinti starterį. Saugumas užtikrinamas specialiu išimamu raktu. Tai apsaugo pašalinius asmenis ir vaikus nuo įrenginio užvedimo.

Vejapjovė komplektuojama su 40 V / 2.5 Ah akumuliatoriumi ir įkrovikliu, tačiau variklio bloke yra vietos papildomam akumuliatoriui, kurį galima įsigyti atskirai.

Charakteristikos
Prekinis ženklasTEXAS
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.