Nauja
MKDS ATAKA WASP AEROZOLINĖS PUTOS PIREŠ ŠIRŠES 750 ML
Kodas: 4771315390563

MKDS ATAKA WASP AEROZOLINĖS PUTOS PIREŠ ŠIRŠES 750 ML

14,99 €/ vnt.
19,99 €/ l

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 11,24 € (-25 %)

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Biocidinius produktus naudokite saugiai!  Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą. Esant poreikiui, papildomai pasikonsultuokite su pardavėjo, valstybinių kompetentingų institucijų ar tiekėjų į rinką atstovais. Apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biuro tel. +370-5-236 2052, +370-687 53 378.
    Greito poveikio purškiamos putos vapsvoms ir širšėms lizduose naikinti.

    Aukšto slėgio flakonas purškia net 5 metrus, todėl sunkiau pasiekiamus lizdus apdorosite be vargo ir išlaikysite saugų atstumą nuo vabzdžių. Putas purkškite taip, kad jos visiškai apgaubtų lizdą. Tokiu būdu vabzdžiai negalės išskristi ir greit nugaiš.
    Putas rekomenduojama purkšti anksti ryte arba vakare, kai vabzdžiai dar bus lizde. Jei reikia, apruošimą pakartoti po 2-3 dienų. Po kelių dienų, kai vabzdžiai bus nugaišę, lizdą bus galima nuimti.
    Prieš naudojimą flakoną reikia supurtyti. Flakonas 750 ml.

    Biocidinio produkto tipas. 18 produktų tipas. Insekticidas. Veikliosios medžiagos: permetrinas, CAS Nr. 52645-53-1, EB Nr. 258-067-9, 0,42 %, tetrametrinas, CAS Nr. 7696-12-0, EB Nr. 231-711-6, 0,26 %, piperonilbutoksidas, CAS Nr. 51-03-6, EB Nr. 200-076-7, 1,0 %.
                    

                                                     Pavojinga

    Pavojingumo frazės. 
    Slėginė taplykla. Kaitinama gali sprogti. Dirgina odą. Labai toksiška vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus. Sudėtyje yra permetrino. Gali sukelti alerginę reakciją. Pakartotinis poveikis gali sukelti odos džiūvimą arba skilinėjimą. Atsargumo frazės.  Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turékite produkto talpyklą ar jo etikete. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Prieš naudojimą perskaityti etiketę. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių, karštų paviršių, žiežirbų, atviros liepsnos arba kitų degimo šaltinių. Nerūkyti. Nepurkšti į atvirą liepsną arba kitus degimo šaltinius. Slėginis indas. Nepradurti ir nedeginti net panaudoto. Po naudojimo kruopščiai nuplaukite besiliečiančias dalis. Saugoti, kad nepatektų į aplinką. Mūvėti apsaugines pirštines/dėvėti apsauginius drabužius/naudoti akių (veido) apsaugos priemones.  Nusivilkti užterštus drabužius ir išskalbti prieš vėl juos apsivelkant. Surinkti ištekėjusią medžiagą. PATEKUS ANT ODOS: Nuplauti dideliu kiekiu muilo ir vandens. Jeigu sudirginama oda: kreiptis į gydytoją. Saugoti nuo saulés šviesos. Nelaikyti aukštesnéje kaip 50 °C/122°F temperatūroje.  Turinį/talpyklą išpilti (išmesti) pagal atskirų atliekų surinkimo taisykles.

    Charakteristikos
    PaskirtisSkraidančių vabzdžių poveikio prevencija
    Prekinis ženklasMKDS
    Išfasavimas750 ml

    Geriausia pirkti viską kartu!

    MKDS ATAKA WASP AEROZOLINĖS PUTOS PIREŠ ŠIRŠES 750 ML
    + + +
    Komplekto kaina
    41,96 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.