-25%
BALTIC AGRO VAISMEDŽIŲ PURŠKIMO RINKINYS 0,75KG
Kodas: 4771601491912

BALTIC AGRO VAISMEDŽIŲ PURŠKIMO RINKINYS 0,75KG

4,99 € 3,74 €/ vnt.
4,99 €/ kg

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 3,74 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    MIŠINYS VAISMEDŽIAMS PURKŠTI KARBAMIDO IR VARIO TRĄŠOS
    SAVYBĖS
    Vandenyje tirpių trąšų mišinys, skirtas tręšti per lapus, vaismedžiams ir vaiskrūmiams. Purškiama ankstyvą pavasarį ir/arba vėlyvą rudenį, kad augalai būtų praturtinti azotu ir variu. Sustiprina augalus, jie tampa atsparesni aplinkos poveikiui.
    NAUDOJIMAS Vaismedžiams, vaiskrūmiams, gėlėms. Tirpalo paruošimas. Į kibirą ar kitą indą įpilti 9 litrus vandens, tada suberti mišinį. Maišyti, kol abu komponentai ištirps.
    NAUDOJIMO NORMOS
    TRĘŠIMAS PAVASARĮ Purkšti sniegui nutirpus, esant teigiamai oro temperatūrai. Purkšti tik iki pumpurų sprogimo pradžios. Patariama profilaktiškai nupurkšti po medžiais esančius pernykščius lapus ir vaisių liekanas — tai padeda išvengti augalų pažeidimo ateinantį sezoną. TRĘŠIMAS RUDENĮ Purkšti po derliaus nuėmimo, spalio—lapkričio mėnesį, krentant lapams (nukritus 20 % visų lapų). KOMPOSTAVIMUI PASPARTINTI Kompostuojamos augalinės atliekos sulaistomos paruoštu tirpalu — tai skatina puvimą ir praturtina kompostą azotu.
    PANAUDOJUS MAIŠELĮ UŽSANDARINTI IR LAIKYTI DĖŽUTĖJE SAUSOJE VIETOJE. TINKAMUMAS NAUDOTI NERIBOTAS. Pakuotė: 750 g

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasBALTIC AGRO
    Išfasavimas750 g

    Geriausia pirkti viską kartu!

    BALTIC AGRO VAISMEDŽIŲ PURŠKIMO RINKINYS 0,75KG
    + +
    BALTIC AGRO VAISMEDŽIŲ PURŠKIMO RINKINYS 0,75KG 3,74 € / vnt.
    Komplekto kaina
    50,49 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.