-25%
GELEŽIES SULFATAS EMOLUS 100 G
Kodas: 477146728111

GELEŽIES SULFATAS EMOLUS 100 G

2,10 € 1,58 €/ vnt.
15,75 €/ kg

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 1,58 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Neorganinė druska, kuri gali būti naudojama mikroelementiniam (Fe) tręšimui bei pagrindinių fioziologinių (chlorozės) ir grybinių ligų prevencijai, samanų, dumblių ir kerpių naikinimui.

    Purškite vaiskrūmius, uogakrūmius, vaismedžius pavasarį prieš pumpurų brinkimą arba vėlyvą rudenį po derliaus nuėmimo nukritus lapijai. Sodinant vaiskrūmius ir uogakrūmius, vaismedžius, šakniagumbius, svogūnėlius ligų prevencijai šaknis pamirkykite geležies sulfato tirpale. Vejos priežiūrai naudojamas 1-5% geležies sulfato vandeninis tirpalas. Mažesnės koncentracijos tirpalas tinkamesnis sustiprinti pačią veją, didesnės - kontroliuoti samanas. Pradžioje galima naudoti 1% tirpalą, jei nesimato ryškesnio poveikio - didesnės koncentracijos. Naudojant laistytuvą, reikalingas didesnis vandens kiekis - 30 l vandens/1 a, apdorojant purkštuvu - l0 l vandens/a vejos. Praėjus keletui dienų po apdorojimo samanos pradeda juoduoti ir žūva. Negyvas samanas sugrėbkite ir pašalinkite.

    Norma: 1 % geležies sulfato vandeninis tirpalas (100 g/10 l vandens).

    Charakteristikos
    Trąšų sezoniškumasRudeninis tręšimas
    PaskirtisSamanų ir patogenų poveikio kontrolės priemonė
    Prekinis ženklasEMOLUS
    Išfasavimas100 g

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.