Kodas: 5906874355145

GRYBIENA KELMŲ IRIMUI IR KOMPOSTAVIMUI SKATINTI 0,6L

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Grybiena kelmų irimui ir kompostavimui skatinti. Nekelia pavojaus gyviems augalams ir yra saugus aplinkai. Preparato naudojimas yra natūralus ir aplinkai draugiškas būdas atsikratyti kelmo, kurio nėra galimybės išrauti. Grybiena taip pat gali būti naudojama organinėms atliekoms skaidyti ir kompostuoti.
Preparatą jau ne vienerius metus sėkmingai naudoja miškininkai, šalindami medžių kelmus ir ardydami šaknis. Grybiena puikiai tinka visur, kur neįmanoma mechaniškai pašalinti kelmo nuo nupjauto medžio. Irimo laikas svyruoja nuo pusės metų iki net trejų metų, bei priklauso nuo oro sąlygų, drėgmės, medienos kietumo, kamieno skersmens ir tinkamo preparato panaudojimo. Panaudojimas. Sumaišykite pakuotės turinį su 5l švaraus vandens ir išmaišykite. Gautą darbinį skystį užtepkite ant kelmo per visą paviršių. Apsaugokite kelmą nuo drėgmės praradimo ir užžerkite jį 5cm storio žemės sluoksniu ar pjuvenomis. Grybieną naudokite nuo balandžio iki spalio mėnesio.

Charakteristikos
Prekinis ženklasMYCELIUM

Geriausia pirkti viską kartu!

FISKARS SKALDYMO KIRVIS X17
+ +
Komplekto kaina
61,85 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.