TIK INTERNETU
Nauja
GARDENA PAVIRŠIŲ VALYTUVAS COMPACT SOLO 970720801
Kodas: 4066407502727

GARDENA PAVIRŠIŲ VALYTUVAS COMPACT SOLO 970720801

149,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

GARDENA akumuliatorinis daugiafunkcinis valytuvas "AquaBrush Compact" 02/18V P4A Solo yra kompaktiškas ir lankstus, universalus sprendimas daugeliui valymo užduočių atlikti.

1 akumuliatorius tinka daugiau kaip 100 geriausių namų ir sodo prekių ženklų įrankių, priklausančių aljansui POWER FOR ALL.
18 V POWER FOR ALL akumuliatorių sistemos dalis - akumuliatoriai gali būti naudojami daugiau kaip 100 geriausių sodo ir namų apyvokos prekių ženklų įrankių, priklausančių aljansui. Todėl kiekvienam gaminiui nebereikia atskiro akumuliatoriaus, o tai naudinga ir jūsų finansams, ir aplinkai.

Akumuliatoriumi varomas daugiafunkcinis valytuvas užtikrina nesudėtingą valymą
Patirkite valymą be jokių pastangų naudodami naujovišką universalųjį daugiafunkcinį valytuvą "AquaBrush". Dėl akumuliatoriaus užtenka tik paspausti mygtuką ir nuolat tiekti vandenį, kad besisukantis šepetys pradėtų veikti. Dėl šio supaprastinto vieno žingsnio proceso valymas tampa lengvas, todėl nebereikia gremėzdiškų laidų, rankinio darbo ar papildomų prietaisų. Atkreipkite dėmesį, kad akumuliatorius ir įkroviklis į šį rinkinį neįeina.

Optimizuotas šepetys puikiai valo WPC, medžio, akmens, vertikalius ir mišrius paviršius
Pristatome akumuliatoriumi varomą daugiafunkcinį valytuvą "AquaBrush Compact" - lengvą ir kompaktišką sprendimą, idealiai tinkantį vertikaliam valymui. Kad būtų patogiau pasiekti aukštesnes vietas, rinkitės prailginimo vamzdžio priedą (galima įsigyti atskirai, gaminio nr. 14825-20). Šis valytuvas pasižymi puikiu mobilumu, yra kompaktiškas ir patogus. Dėl universalumo ir optimizuoto šepečio profilio jis tinka įvairioms valymo užduotims atlikti, todėl galėsite naudotis atitinkamu įrankiu.

Vandens naudojimo kontrolė
Mūsų naujoviškas daugiafunkcinis valiklis sukurtas atsižvelgiant į išteklių taupymą. Jame įdiegta 3 pakopų vandens srauto valdymo sistema, užtikrinanti ne tik kruopštų, bet ir optimizuotą valymo procesą, kad jis būtų efektyvesnis. Kad būtų dar patogiau, žarnos jungtis yra ant rankenos, todėl netrukdys naudojantis. Paprasčiausiai paspaudus mygtuką vanduo nukreipiamas per vidinį vamzdelį, todėl nereikia tiesioginės žarnos jungties su šepečiu.

Ergonomiška ir reguliuojama rankena
Siekiant maksimalaus patogumo ir komforto, daugiafunkcinis valytuvas turi ergonomišką ir reguliuojamą rankeną. Nesvarbu, ar sprendžiate greitą valymo užduotį, ar didesnės apimties plovimą, rankeną galima lengvai reguliuoti, kad ji atitiktų pageidaujamą darbo padėtį, taip sumažinant įtampą ir užtikrinant patogų laikymą. Ergonomiška ir reguliuojama rankena užtikrina optimalų valdymą ir patogumą, todėl palengvina valymo užduotis.

Aukštą kokybę užtikrina 3 metų garantija
Užsiregistravus svetainėje gardena.com/lt/c/pagalba/gaminio-registracija per 3 mėnesius nuo įsigijimo. Akumuliatoriai ir įkrovikliai neįtraukiami. Garantijos sąlygos svetainėje gardena.com/lt/c/garantija.

Charakteristikos
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

GARDENA PAVIRŠIŲ VALYTUVAS COMPACT SOLO 970720801
+ +
Komplekto kaina
294,24 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.