TIK INTERNETU
Nauja
GARDENA TERASOS VALYTUVAS PATIO 970720901
Kodas: 4066407502734

GARDENA TERASOS VALYTUVAS PATIO 970720901

249,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

GARDENA akumuliatorinio daugiafunkcinio valytuvo AquaBrush Patio paruoštas naudojimui rinkinys, skirtas be vargo valyti medinius paviršius, akmenį, terasas, denius ir nelygius paviršius.

1 akumuliatorius maitina daugiau kaip 100 geriausių namų ir sodo prekių ženklų įrankių, priklausančių aljansui POWER FOR ALL.
18 V POWER FOR ALL akumuliatorių sistemos dalis, akumuliatoriai gali būti naudojami daugiau nei 100 geriausių sodo ir namų ūkio prekių ženklų įrankių, priklausančių aljansui. Todėl kiekvienam gaminiui nebereikia atskiro akumuliatoriaus, o tai naudinga ir jūsų finansams, ir aplinkai.

Akumuliatoriumi varomas daugiafunkcinis valytuvas užtikrina nesudėtingą valymą
Patirkite valymą be pastangų su mūsų naujovišku AquaBrush Patio paruoštu naudojimui rinkiniu. Dėl akumuliatoriaus maitinimo užtenka tik paspausti mygtuką ir nuolat tiekti vandenį, kad besisukantis šepetys pradėtų veikti. Šis supaprastintas vieno žingsnio procesas palengvina valymą ir nereikalauja nepatogių laidų, rankų darbo ar papildomos įrangos. Jūsų patogumui šiame rinkinyje yra ir akumuliatorius, ir įkroviklis.

Optimizuotas šepetėlio modelis: Puikus sprendimas mediniams deniams ir terasoms valyti.
Optimizuoto modelio šepetį sudaro cilindrinis šepetys, specialiai sukurtas mediniams ir akmeniniams paviršiams valyti. Taip pat pridedamas prailginimo vamzdelis, skirtas ergonomiškam darbui. Šis įrankis idealiai tinka jautriems mediniams deniams, terasoms, laipteliams, juo puikiai valomi nelygūs paviršiai, jis patenka į griovelius ir įtrūkimus, kad valymas būtų kruopštus ir tolygus.

Vandens naudojimo kontrolė
AquaBrush sukurtas atsižvelgiant į išteklių tausojimą. Jame įdiegta 3 pakopų vandens srauto valdymo sistema, kuri užtikrina ne tik kruopštų valymą, bet ir optimizuoja valymo procesą, kad jis būtų efektyvesnis. Kad būtų dar patogiau naudotis, žarnos jungtis yra ant rankenos. Paprasčiausiai paspaudus mygtuką vanduo nukreipiamas per vidinį vamzdelį, todėl nereikia tiesioginės žarnos jungties su šepečiu.

Ergonomiška ir reguliuojama rankena
Siekiant užtikrinti kuo didesnį vartotojo komfortą ir patogumą, AquaBrush turi ergonomišką ir reguliuojamą rankeną. Nesvarbu, ar sprendžiate greitą valymo užduotį, ar didesnės apimties plovimą, rankeną galima lengvai reguliuoti, kad ji atitiktų pageidaujamą darbo padėtį, taip sumažinant įtampą ir užtikrinant patogų laikymą. Ergonomiška ir reguliuojama rankena užtikrina optimalų valdymą ir patogumą, todėl palengvina valymo užduotis.

Charakteristikos
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

GARDENA TERASOS VALYTUVAS PATIO 970720901
+ +
Komplekto kaina
256,99 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.