TIK INTERNETU
GARDENA AKUMULIATORINĖ VEJAPJOVĖ POWERMAX 32/18V P4A RINKINYS
Kodas: 4078500061971

GARDENA AKUMULIATORINĖ VEJAPJOVĖ POWERMAX 32/18V P4A RINKINYS

269,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Patikimas akumuliatorinės vejapjovės PowerMax 32/18V P4A paruoštas naudojimui rinkinys yra universalus sprendimas jūsų vejai. Vejapjovė pasižymi dideliu našumu ir idealiai tinka vejai iki 200 m². Dvigubai grūdinto DuraEdge peilio su precizišku šlifavimu ir 32 cm pločiu dėka, jūsų veja bus puikiai nupjauta. Dėl valdomos oro cirkuliacijos ir optimalios 30 litrų žolės dėžės padėties, nupjauta žolė tvarkingai surenkama, kad dėžė visiškai prisipildytų. Taip sumažinsite žolės dėžės ištuštinimo kartų skaičių ir sutaupysite laiko. Užpildymo lygio indikatoriaus dėka visada žinote, kada dėžę reikia ištuštinti. PowerMax 32/18V turi galingą ir be šepetėlių variklį. Net ir po intensyvaus naudojimo, galia neprarandama ir ilgą laiką išlaikomas aukštas efektyvumas. ErgoTec rankena užtikrina ergonomišką ir patogų valdymą. Dėl to pjovimas su akumuliatorine vejapjove tampa patogus ir lengvas net pjaunant ilgesnį laiką, ypač dėl mažo jos svorio. Kad būtų patogiau, rankeną galite sureguliuoti iki trijų aukščių, kad atitiktų jūsų ūgį. Kiek energijos liko PowerMax akumuliatoriuje, bet kuriuo metu galite pamatyti rankenoje integruotame LED įkrovos indikatoriuje. Taip pat vienu mygtuko paspaudimu galite suaktyvinti ekonominį režimą ant rankenos. Ekonominis režimas taupo energiją ir prailgina POWER FOR ALL akumuliatoriaus veikimo laiką. Naudodami lengvai pasiekiamą QuickFit-Plus mygtuką, prieš paleisdami vejapjovę galite intuityviai nustatyti vejapjovės pjovimo aukštį nuo 35 iki 65 mm atskirai korpuso centre vos viena ranka. Dėl šoninių vejos šukučių galite kirpti net sunkiai pasiekiamose vietose palei sienas ir kraštus ir taip pasiekti nepriekaištingą pjovimo rezultatą. Nupjovę veją, naudokite praktišką rankenos sulankstymo funkciją, kad taupytumėte vietą akumuliatorinės vejapjovės laikymui. GARDENA akumuliatorinė vejapjovė PowerMax 32/18V P4A tiekiama kaip paruoštas naudoti rinkinys su įkrovikliu ir galingu 4,0 Ah 18 V POWER FOR ALL akumuliatoriumi. POWER FOR ALL aljansas vienija didžiuosius gamintojus, kurių baterijos tinkamos naudoti tarpusavyje daugelyje sodo ir namų įrenginių. Tai taupo pinigus ir užtikrina lankstumą! GARDENA kokybiškam produktui suteikia trejų metų gamintojo garantiją po paprastos registracijos internetu. Aistra sodui su GARDENA. VIENA baterija visoms jūsų sodo užduotims. Baterijos talpa
4.0 Ah
Baterijos įtampa
18 V
Specifikacijos
Pjovimo plotis
32 cm
Surinktuvo talpa
30 l
Pjovimo aukštis, min-max min
35 mm
Pjovimo aukštis, min-max max
65 mm
Aukščio reguliavimo padėtys
4
Pjovimo aukščio reguliavimas
Centrinis
Darbinio ploto pajėgumas
200 m²
Logistikos duomenys
Svoris su akumuliatoriumi
10.2 kg

Charakteristikos
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.