Kodas: 843701922607

ECOGEL INSEKTICIDAS TARAKONAMS ŠVIRKŠTAS 10 G

8,30 €/ vnt.
830,00 €/ kg

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 6,23 € (-25 %)

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Biocidinius produktus naudokite saugiai!  Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą. Esant poreikiui, papildomai pasikonsultuokite su pardavėjo, valstybinių kompetentingų institucijų ar tiekėjų į rinką atstovais. Apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biuro tel. +370-5-236 2052, +370-687 53 378.
    Ecogel Roaches - gelinis insekticidas tarakonams ir kitiems ropojantiems vabzdžiams naikinti, 10 g švirkšte. VIENAS LAŠAS GALI SUNAIKINTI IKI 50 TARAKONŲ! Ecogel Roaches yra efektyviausia sistema, tarakonų naikinimui, nes joje yra stiprus šviežias masalas - mirtinas visų rūšių tarakonams ir labai patrauklus insekticidinis gelis.

    Ecogel Roaches dėka švirkšto jauką galima palikti tokiose vietose, kurių kiti jaukai nepasiekia. Gelyje yra karčiosios medžiagos Bitrex, kuri yra nepatraukli žmonėms ir naminiams gyvūnams.
    Tai profesionalios formuluotės produktas skirtas buitiniam naudojimui. Ecogel Roaches yra draugiškas aplinkai naujos kartos produktas.
    Kaip naudoti:
    1. Nuimti dangtelį spaudžiant jį stačiu kampu
    2. Užkrėstose tarakonais vietose išdėlioti maždaug 3 mm skersmens lašais (0,03 g).
    3. Uždėti dangtelį, kad preparatą galima būtų naudoti ateityje (atidarius švirkštą, jo turinį reikia sunaudoti per 6 mėnesius).
    Kur naudoti:
    - Plotuose, kuriuose pastebėjote tarakonų judėjimą ir tose vietose esančiuose plyšiuose, įtrūkimuose, už baldų, sunkiai prieinamose vietose, kur neįmanomas tiesioginis kontaktas.
    - Tamsiose ir drėgnose vietose: po kriauklėmis, tualetuose, šalia kanalizacijos.
    - Šiltuose plotuose: už variklių, šaldytuvų, skalbyklių, indų plovimo mašinų.
    - Vietose, kur yra maisto arba organinių medžiagų liekanų: šalia virtuvės spintelių arba už jų,
    šalia šiukšliadėžių , sandėliuose, rūsiuose, oranžerijose ir pan.
    Veiklioji medžiaga: imidaklopridas (2,15%).
    Biocidinius produktus naudokite saugiai. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą.
    Preparato kiekis pakuotėje - 10 g
    Biocidinio produkto tipas. 18 produktų tipas. Insekticidas. Veiklioji medžiaga: imidaklopridas CAS Nr. 138261-41-3, EB Nr.428-040-8, 2,15%.
           
                Atsargiai

    Pavojingumo frazė. Labai toksiška vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus. Atsargumo frazės. Saugoti, kad nepatektų į aplinką. Surinkti ištekėjusią medžiagą.  Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.  Prieš naudojimą perskaityti etiketę.  Turinį/talpyklą šalinti pagal vietinius reglamentus. Sudėtyje yra 1,2-benzizotiazol-3(2H)-onas; 1,2-benzizotiazolin-3-onas. Gali sukelti alerginę reakciją.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasECOGEL
    Išfasavimas10 g

    Geriausia pirkti viską kartu!

    ECOGEL INSEKTICIDAS TARAKONAMS ŠVIRKŠTAS 10 G
    +
    ECOGEL INSEKTICIDAS TARAKONAMS ŠVIRKŠTAS 10 G 8,30 € / vnt.
    Komplekto kaina
    20,29 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.