-25% Nauja
WACIP DUST UNIVERSALŪS INSEKTICIDINIAI MILTELIAI
Kodas: 4771315391416

WACIP DUST UNIVERSALŪS INSEKTICIDINIAI MILTELIAI

11,99 € 8,99 €/ vnt.
17,99 €/ kg

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 8,99 €

Atsiėmimas tik parduotuvėje Atsiėmimas tik parduotuvėje

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje

    Biocidinius produktus naudokite saugiai!  Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą. Esant poreikiui, papildomai pasikonsultuokite su pardavėjo, valstybinių kompetentingų institucijų ar tiekėjų į rinką atstovais. Apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biuro tel. +370-5-236 2052, +370-687 53 378.
    Paruošti naudoti WACIP DUST milteliai skirti ropojantiems vabzdžiams (tarakonams, skruzdėms ir kt.) bei vapsvoms naikinti gyvenamosios, viešosios ir ūkinės paskirties patalpose ar išorėje prie pastatų. Produktą taip pat galima naudoti žemės ūkio paskirties pastatuose, tvartuose, mėšlo surinkimo vietose ir naminių gyvūnų prieglaudose. Veikia 4 savaites. Pakuotės užtenka 60 m² apruošti. Naudojimas. Produktas naudojamas barstant. Prieš naudojimą iš patalpos išnešti maisto produktus, geriamąjį vandenį ir pašarus, kad būtų išvengta galimo užteršimo. Miltelius paskleisti vabzdžių sutelkimo vietose ar ant judėjimo takų: patalpose ar aplink pastatus plyšiuose, įtrūkimuose, už grindjuosčių už baldų ir buitinių elektrinių prietaisų dirbtuvėse, techninėse patalpose, transformatorinėse, elektros kabinose bei kitai elektros įrangai apruošti. Liekamasis poveikis trunka iki 4 savaičių. Naudojimo norma: 8 g produkto/ 1 m². Toksiška katėms! Negali būti skirtas augalams ir augaliniams produktams apsaugoti. Labai toksiška vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus. Pakuotė: 500 g.

    Biocidinio produkto tipas. 18 produktų tipas. Insekticidas. Veiklioji medžiaga: cipermetrinas, CAS Nr. 52315-07-8, EB Nr. 257-842-9, 0,25 %
                
                     Atsargiai

    Pavojingumo frazė. Labai toksiška vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus. Atsargumo frazės. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Saugoti, kad nepatektų į aplinką. Surinkti ištekėjusią medžiagą. Turinį/talpyklą šalinti pagal nacionalinius reiklavimus.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasMKDS

    Geriausia pirkti viską kartu!

    WACIP DUST UNIVERSALŪS INSEKTICIDINIAI MILTELIAI
    + +
    WACIP DUST UNIVERSALŪS INSEKTICIDINIAI MILTELIAI 8,99 € / vnt.
    Komplekto kaina
    32,23 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.