-25%
BIO KOMPOST KOMPOSTO AKTYVATORIUS 1,5 L
Kodas: 4751015780376

BIO KOMPOST KOMPOSTO AKTYVATORIUS 1,5 L

6,99 € 5,24 €/ vnt.
3,50 €/ l

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 5,24 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    BIO KOMPOST KOMPOSTO AKTYVATORIUS
    Sapropelio koncentratas su biologiškai aktyviomis huminėmis medžiagomis sudėtyje yra natūralių mikroorganizmų, kurie skatina organinių medžiagų skaidymosi procesą. Natūralios kilmės sapropelio produktas, tinkamas naudoti biologiniame ūkyje. Pagreitina biologinio skaidymo procesus skatina visų tipų organinių atliekų (šiaudų, derliaus atliekų, gyvulių mėšlo, maisto atliekų, sausų tualetų) kompostavimą pašalina organinių liekanų skilimo metu atsirandančius nemalonius kvapus gerina dirvožemio derlingumą slopina patogeninę mikroflorą. Naudojimas. Praskieskite koncentratą vandeniu!
    Kompostuojant dirvoje esančias augalines liekanas norma priklauso nuo augalų atliekų kiekio, vienam arui apdoroti rekomenduojame 50 ml koncentrato į 10 litrus vandens. Paruoštas darbinis tirpalas tolygiai išlaistomas į dirvą 24–36 h prieš dirvos apdirbimą ar sėją. Filtruotas produktas naudojamas purškimui, nefiltruotas produktas skirtas laistyti. Paruošto darbinio tirpalo pH yra 7  0,5. Galima pakartotinai naudoti praėjus 14 dienų po pirmojo apdorojimo.
    Kompostuojant gyvulių mėšlą, norma priklauso nuo gyvulių mėšlo konsistencijos: vidutiniškai 250 ml koncentrato 1 tonai gyvulių mėšlo. Praskieskite koncentratą vandeniu santykiu 1: 100. Paruoštas darbinis tirpalas palaipsniui įterpiamas į gyvulių mėšlo masę. Kompostuojant būtina užtikrinti į kompostavimo masę deguonies patekimą. Gautą mėšlo kompostas naudotinas dirvai tręšti ir jos sudėčiai gerinti.
    Kompostuojant organines liekanas 1 m3 kompostuojamų atliekų norma yra 250 ml koncentrato. Praskieskite koncentratą vandeniu santykiu 1: 100. Paruoštas darbinis tirpalas naudojamas organinėms medžiagoms apdoroti. Visa kompostuojama masė apdorojama palaipsniui, kompostavimo proceso metu užtikrinant deguonies prieigą.
    Pakuotė: 1,5 l.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasGREENOK
    Išfasavimas1.5 l

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.