Kodas: 4770168921818

UNIVERSALIOS ORGANINĖS VILNOS TRĄŠOS - KAKĖ MAKĖ 0,1 KG

1,99 €/ vnt.
19,90 €/ kg

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 1,99 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Trąšos yra tarsi maistas augalams. Kaip ir mums reikia subalansuoto maisto, augalams reikia tinkamų trąšų, kad jie išliktų sveiki, augintų didesnį derlių ir džiugintų gausiais žiedais. Tad pamaitinkite juos!

    Tręšiamasis produktas - UNIVERSALIOS ILGO POVEIKIO ORGANINĖS TRĄŠOS, skirtas dirvožemiui ir (ar) gruntui gerinti; įvairių rūšių augalams skirtingose augimo fazėse maitinti; tinka skirtingų tipų dirvožemiui (gruntui) ir esant skirtingoms auginimo sąlygoms. Taip pat tinka jauniems, vazoniniams, pakeltų lysvių ir konteineriniams augalams tręšti. Universali ir „turtinga“ sudėtis užtikrina, kad būtų patenkinti pagrindiniai augalų mitybos poreikiai, išsaugomas arba net padidinamas humuso kiekis, skatinamas mikrobiologinis dirvos aktyvumas. Trąšų granulės ne tik sulaiko vandenį (sugeria 3,5 karto daugiau negu pačios sveria), bet ir padidina dirvožemio poringumą, pagerina dirvožemio aeracijos režimą. Tręšiamasis produktas padeda atkurti neutralų rūgštingumo laipsnį. Netinka rūgščiamėgiams augalams tręšti. Teigiamas šalutinis poveikis – dėl savo „šiurkštumo“ vilnos granulės atbaido moliuskus ir žemės kenkėjus.

    Naudojimo rekomendacijos. Tręšti lokaliai, privaloma įterpti į dirvą ne mažesniame kaip 3–5 cm gylyje, nes dirvos paviršiuje esančios bakterijos aktyvina granules. Šis skilimo procesas trunka iki 6 mėnesių, todėl trąšų naudojimo dažnis sumažėja iki vieno karto per sezoną. Aplink krūmus ir jaunus medelius tręškite šakų vainiko pločio ruožą. Tręškite 1–2 kartus per sezoną. Pirmą kartą tręškite prieš pagrindinius dirvos įdirbimo darbus (grunto paruošimą); prieš sėja ir (ar) sodinimą; kartu su sėja ir (ar) sodinimu arba vegetacijos pradžioje. Kitą kartą tręškite atsižvelgdami į augalų vegetacinius poreikius, tręšimo laiką ir dirvoje esančių mitybinių medžiagų kiekį. Vidutinė naudojimo norma. Dirvožemis (gruntas) ir (ar) augalai: 100 g/m2 arba 10 g/1 l žemės (grunto).
    Deklaruojama sudėtis. Produkto sudėtyje yra šalutinių gyvūninių produktų (3 kategorija) pagal Reglamentą (EB) Nr.1069/2009 – kietosios organinės trąšos. Tręšiamasis produktas gali būti naudojamas ekologinėje žemdirbystėje. Tręšiamojo produkto mitybinių medžiagų sudėtis gali šiek tiek skirtis dėl to, kad tai natūralus produktas. Žaliava. 100% neapdorota avių vilna. Mitybinės medžiagos. Bendras azotas (N) – 11,1% (amoniakinis azotas (N-NH4) – 0,3%, organinis azotas (N organic – 10,8%); fosforo pentoksidas (P2O5) – 0,3%; kalio oksidas (K2O) – 5,5%; kalcio oksidas (CaO) – 0,6%; magnio oksidas (MgO) – 0,2%; natrio oksidas (Na2O) – 0,35%; sieros trioksidas (SO3) – 5,5%; mikroelementai (B, Co, Cu, Fe, Mn, Mo, Zn). Kiti parametrai. Organinės medžiagos kiekis – 79%; sausos medžiagos kiekis – 89%; pH ~ 9,5; C:N/4:1. Granuliometrinė sudėtis. Granulės, skersmuo 6 mm, ilgis 10–40 mm.
    Dėmesio! Netinka naudoti vaikams iki 36 mėn. Tinka tik vyresniems kaip 3 metų vaikams. Naudoti suaugusiesiems prižiūrint. Trąšos nekelia pavojaus juos naudojančių ar trečiųjų asmenų saugai ir sveikatai, jeigu jie naudojami pagal paskirtį ar numanomu būdu, atsižvelgiant į įprastą vaiko elgesį. Naudojant trąšas rekomenduojama laikytis bendrųjų higienos reikalavimų. Po naudojimo kruopščiai nuplauti rankas su muilu. Pakuotė: 100 g.

    Charakteristikos
    Trąšų tipasBirios
    Trąšų sezoniškumasPavasarinis tręšimas, Vasarinis tręšimas
    Prekinis ženklasSODOLENDAS x KAKĖ MAKĖ
    Išfasavimas100 g

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.