-25% Nauja
ORGANIC WAY KAULŲ MILTAI MIX
Kodas: 4770168924161

ORGANIC WAY KAULŲ MILTAI MIX

6,59 € 4,94 €/ vnt.
1,98 €/ kg

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 4,94 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    KAULŲ MILTAI MIX
    PFK 7. TRĘŠIAMŲJŲ PRODUKTŲ MIŠINYS (PFK 1(A)(I) + PFK 2).
    BIRIOSIOS ORGANINĖS TRĄŠOS SU KALKINIMO MEDŽIAGA NP (Ca, Mg) 2,5-30 (+42+1).
    Instrukcijos ir naudojimo normos. Tręšiamasis produktas, skirtas dirvožemiui gerinti ir įvairių rūšių augalams maitinti. Vengti tręšti rūgščiamėgius augalus, dirvožemį, kuriam netrūksta fosforo, dirvožemį, kurio pH vertė yra 7 arba didesnė.

    Tręšiamasis produktas yra lėtai atpalaiduojančių mitybinių medžiagų mišinys, suteikiantis ilgalaikį poveikį ir naudą. Medžiagų pilnutinis įsisavinimas trunka nuo 4 iki 6 mėnesių. Visada stenkitės tręšti lokaliai ir tręšiamąjį produktą įterpti į dirvą iki 25 cm gylio. Prieš ir po kaulų miltų įterpimo į dirvą rekomenduojama visada dirvą palaistyti. Aplink krūmus ir medžius tręškite šakų vainiko pločio ruožą. Rekomenduojamu kiekiu produkto tręškite 1–2 kartus. Tręšimų skaičius priklauso nuo augalų vegetacinių poreikių, tręšimo laiko ir dirvoje esančių mitybinių medžiagų kiekio. Kaulų miltus galima naudoti ištisus metus nuo vasario iki lapkričio, tačiau geriausia produktą naudoti ankstyvą pavasarį prieš sodinant ir rudenį nuėmus derlių.

    Naudojimo normos. Daigynas – 300 g/m2; daigų išsodinimas – 30–50 g/1 daigui (dėkite 1–2 valgomuosius šaukštus produkto į duobutę ir kruopščiai sumaišykite su žeme); daržo žemė (pakeltų lysvių ir šiltnamio gruntas), tręšiant pakrikai – 150–300 g/m2; daržovės ir bulvės – 70–100 g/m2; augalai, auginami vazonuose, loveliuose, konteineriuose (kambarinės, balkoninės, vazoninės ir terasų gėlės bei žydintys augalai) – 30 g/1 l, ruošiant auginimo substratą; lauko gėlės, vaiskrūmiai ir žydintys krūmai, dekoratyviniai augalai – 150–200 g/m2; dekoratyvinių augalų gyvatvorės – 200 g/m2; vaismedžiai, kraštovaizdžio augalai – 150–300 g/m2; vejos (įrengiant) – 150 g/m2, vegetuojančios vejos – 300 g/m2.

    Tręšiamojo produkto mišinys turi pakankamą minimalią komponento (CAS Nr. 1317-65-3) dalį, siekiant išvengti tolesnio / galimo mišinio naudojimo šėrimo tikslais, pagal gerąją žemės ūkio patirtį. Komponentas, remiantis klimatinių ir dirvožemio sąlygų vertinimu, tinka naudojant mišinį kaip trąšas. Draudžiama šerti ūkinius gyvūnus žole arba juos tiesiogiai ganant, arba juos šeriant nupjauta žole dirvoje, kuri buvo tręšiama kaulų miltais, nebent ganymas ar šienavimas vyksta pasibaigus laukimo laikotarpiui, kuriuo užtikrinama tinkama pavojaus visuomenės ir gyvūnų sveikatai kontrolė ir kuris yra ne trumpesnis kaip 21 diena. Masė: 2,5 kg

    Charakteristikos
    Trąšų tipasBirios
    Trąšų sezoniškumasPavasarinis tręšimas, Vasarinis tręšimas
    Prekinis ženklasORGANIC WAY
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.